Beoordelingen

Galerij


Rating: 4.7441860465116 sterren
43 stemmen

Reacties

Eveline
7 maanden geleden

Wat een act ! Wij boekten de kids magic show en de close up act. Beiden waren zeer goed aangepast op niveau van de kinderen, ondertussen kon John ook de volwassenen boeien met zijn trucks. Een echte aanrader.

Widakowich
8 maanden geleden

Een onvergetelijke ervaring op het verjaardagsfeest van onze zoon! De kinderen keken hun ogen uit en raakten er niet over uitgepraat. En ook wij volwassenen konden onze ogen niet geloven. Een absolute aanrader!

Arianna Fichera
een jaar geleden

Enkele weken geleden zorgde John voor een fantastische show voor onze zoon Oliver en zijn vriendjes op zijn verjaardag. Ze mochten ook een paar goocheltrucs zelf leren en vonden dit geweldig. De show was een groot success.

Annelies Neukermans Schoonjans luc
2 jaar geleden

Hartelijk dank voor deze waarschijnlijk mooie belevenis. Van begin tot het einde keek iedereen met open mond van verbazing naar jouw show. Nen dikke B R A VO, D A N K U. Je hebt alvast fans bij. Zeker een aanrader voor eender welk feest. Jong en oud. Merci John K.

Bart
2 jaar geleden

Wij hadden JohnK geboekt voor een feestje. Hij was keurig op tijd en ging gedurende de avond langs alle genodigden en betoverden iedereen met zijn trucs en mentalisme. Hij nam overal uitgebreid de tijd. De trucs waren ook zeer afwisselend en niet aan elke tafel dezelfde waardoor mensen die een 2e keer meekeken opnieuw vol verbazing waren. Hij was duidelijk een grote extra voor het feest. Super aanrader!

Anneleen De Vos
2 jaar geleden

Een echte meerwaarde aan ons trouwfeest!! Iedereen was vol bewondering van begin tot einde. We hopen het nog eens te kunnen meemaken...
Wat een fantastische performance!
Nogmaals bedankt John!!

Vanrusselt Leentje
3 jaar geleden

John heeft een ongelofelijke performance gegeven op ons familiefeest . Van klein tot groot heeft hij iedereen met verstomming geslagen en de monden vielen open. Zelfs de voorbereiding was spannend om te zien en iedereen zat op het puntje van zijn stoel. Een echte aanrader!!!

Martine De Paepe-De Donder
3 jaar geleden

Gisteren, 9 oktober '21, eerste communie van mijn kleinzoon, Viktor. Door corona een herfst- ipv lentefeest . We hadden geluk, het zonnetje scheen heerlijk, de sfeer was gezellig en het kader uniek: de Pedemolen in Sint-Gertrudis-Pede. Maar de grootste verrassing van de dag was wel John K. Magic. John wie??? Vanaf nu zal niemand van de aanwezigen zijn naam nog vergeten. Wat een talent, wat een entertainer, hij tovert een lach op ieders gezicht. Hij weet groot en klein met zijn goocheltrucs te verbazen. John maakte er een onvergetelijke, superdag van!

Katrien laurent
3 jaar geleden

Wat een toptalent!!!
Iedereen spreekt er nog over.... je hebt onze zoon een onvergetelijke dag bezorgd, waarvoor dank!
Een echte aanrader voor iedereen! Bedankt John k magic 🎲

Vanessa
3 jaar geleden

Ongetwijfeld een aanrader en meerwaarde op elk soort feest of event.
Iedereen stond perplex en beleefde een absolute topavond!
Nogmaals bedankt John om ons feest onvergetelijk te maken... Doe zo voort!

Marleen
3 jaar geleden

Wij boekten John K Magic voor ons collega-verrassings-uitje als avondactiviteit. We hebben enorm genoten van zijn 'goochel-spektakel'. 'Echte magic'!
Ongelooflijk wat hij allemaal kan en hoe hij iedereen boeit. Absoluut een aanrader!

Philip Du Caju
3 jaar geleden

Afgelopen zaterdag heb je ons en onze vrienden andermaal met verstomming geslaan. kort en krachtig : je was GE-WEL-DIG !!!

Rob van Dyck
3 jaar geleden

We werden aangenaam verrast door de indrukwekkende acts van John K.
Fris, vlotte babbel en zeer professioneel ! 5/5 sterren !

Ellen Drent
3 jaar geleden

Bedankt John voor de prachtige voorstelling in onze eigen woonkamer.
We begrijpen nog steeds niet hoe hij die trucs doet, zelfs als je er met je neus bovenop zit!
De show zit zeer goed in elkaar en blijft boeiend van begin tot eind.
Kortom een aanrader voor jong en oud!

Familie Du Caju
4 jaar geleden

Voor de 17 de verjaardag van onze zoon is John K. Magic langsgekomen. Wat een geweldige ervaring! We vielen van de ene verbazing in de andere. Een ervaring om nooit meer te vergeten en zelfs voor herhaling vatbaar. Bedankt om onze avond extra fijn te maken!

Ilse Rubens
4 jaar geleden

WAUW! Magic it was for sure! Dank je wel om maar liefst 17 kids van 7 jaar een uur lang te entertainen! Iedereen was erg enthousiast, super gedaan; echt talent! Nog veel succes en tot ziens!

rudy ronsijn
4 jaar geleden

Bedankt om je kunsten te tonen tijdens de receptie van mijn 50ste verjaardag. Iedereen was dan ook super enthousiast tijdens je aanwezigheid. ik wens je nog heel veel succes , waarvan ik overtuigd ben en tot gauw...

De Lille stephane
5 jaar geleden

je hebt het plechtige communiefeest ( mei 2019 )van ons Bo ( licht gehandicapt) onvergetelijk gemaakt.
Alle kids van de familie vonden de workshop uitstekend en waren fier dat ze enkele trucs aangeleerd hebben ( zelf haar broer van 15 jaar ,en nadien de kids goochelshow keken ze met verbazing ( ook tof voor de volwassenen.
Kers op de taart was jou schouw voor de volwassene ( close-up).
iedereen was verbaast , ze spreken er nu nog van ( weken geleden), je bent de max.
Wij raden jou iedereen aan, je krijgt een formidabele schouw, voor een schappelijke prijs.Mensen doen, boek hem!!!!

Frank
5 jaar geleden

Het was een zeer leuk en fijn optreden door deze getalenteerde jongeman. Zeker een aanrader!!!

Mieke
5 jaar geleden

Dankjewel voor je indrukwekkende show. Je bent een magische goochelaar die de jongeren in onze voorziening even aan niets anders doet denken dan "Hoe doet hij dat?" Veel succes in je verdere carrière !

Albert Van Liedekerke
5 jaar geleden

Heb je bezig gezien op 30 jaar Moesj te Meerbeke . Niet te geloven. Het was super. Doe zo verder en hopelijk tot nog eens.

Stijn Roelandts
6 jaar geleden

Supere googeltrucks , heel zelfzeker , heel leuk ..een echte aanrader voor jong en oud .

Sarie
6 jaar geleden

Bedankt voor het fantastische optreden tijdens het communiefeest van mijn zoon. Zowel de kinderen als de volwassenen hebben er erg van genoten. TOP!

Niko
6 jaar geleden

Fantastische artiest ! Zelfs de meest kritische personen wist je te verbazen op ons feest. Allemaal positieve reacties, en een unieke belevenis. Bedankt voor je optreden !

wauters louis
6 jaar geleden

Je kwam gisteren de babyborrel van Lisa Wauters op vrolijken. Het kwam bij de aanwezigen fantastisch over. Doe zo verder.

Reactie plaatsen