• Voor jong en oud
  • Corona-proof shows
  • Meerdere talen
  • In heel BelgiĆ« & Nederland
  • Goede prijs-kwaliteit
Home » FAQ

Welke trucs/effecten toon je tijdens een goochelshow ?

Goochelen is meer dan enkel een 'simpel trucje' tonen. Voor John is goochelen het geven van een unieke, magische en onvergetelijke ervaring !

Verwacht u aan trucs en illusies zoals een zwevende ring, gedachtelezen, kaartroutines, verdubbelde geldbiljetten en onmogelijke verdwijningen.      Originele, verbazingwekkende en spectaculaire illusies vlak onder de neus van uw gasten.

Hoeveel bedraagt de prijs voor een optreden ?

De prijs is afhankelijk een aantal factoren zoals: duur van het optreden, de verplaatsing en gewenste goochelact.
Op basis van elke aanvraag stel ik het meest geschikte concept en entertainment voor om uw feest of event onvergetelijk te maken. 

Indien u het contactformulier invult, ontvangt u nog dezelfde dag via e-mail een offerte op maat.

Ben je ook te boeken als kindergoochelaar op een verjaardagsfeestje ?

Dat is zeker mogelijk ! De Kids Magic Show is ideaal op een communie- of verjaardagsfeestje.

Een interactieve en visuele show op maat van kinderen, die altijd succes heeft en niet snel zal vergeten worden. Neem contact op voor meer info !

Kan ik je als goochelaar huren voor een event in het buitenland ?

Ik treed zowel op in heel België als in het buitenland. Aangezien ik mijn goochelshows in 3 talen (Nederlands, Frans en Engels) kan vertonen, vormt taal geen barrière om mij te boeken voor buitenlandse events of feesten. Tevens treed ik naast België ook vaak op in Nederland.

Bij de prijs van het optreden komen nog extra kosten indien van toepassing (vlieg- of treinticket, bagagekost, overnachting ...)

Is het mogelijk om mijn logo of product in een act te verwerken ?

John K. Magic is één van de weinige goochelaars in België en Nederland die gespecialiseerd is in Magie op Maat voor bedrijven. Het is dus perfect mogelijk om een speciale act te ontwikkelen voor een beurs en/of bedrijfsevent om trucs te vertonen met logo’s en gadgets of producten.

Bent u er klaar voor om uw producten op een magische en spectaculaire manier voor te stellen aan uw klanten ?