• Voor jong en oud
  • Meerdere talen
  • Corona-proof
  • Goede prijs-kwaliteit
  • In heel BelgiĆ« & Nederland
Home » FAQ

FAQ  - VEELGESTELDE VRAGEN

Welke trucs/effecten toon je tijdens een goochelshow ?

Goochelen is meer dan enkel een 'simpel trucje' tonen. Voor John is goochelen het geven van een unieke, magische en onvergetelijke ervaring !

Verwacht u aan trucs en illusies zoals een zwevende ring, gedachtelezen, fascinerende kaarttrucs, geld verdubbelen en onmogelijke verdwijningen. Originele, verbazingwekkende en spectaculaire illusies vlak onder de neus van uw gasten. 

Ben je ook te boeken als kindergoochelaar op een verjaardagsfeestje ?

Dat is zeker mogelijk ! De Kids Magic Show en Kids Workshop zijn ideaal op een communie- of verjaardagsfeestje.

Een interactieve en spannende show of workshop op maat van kinderen, die gegarandeerd succes heeft en uw gelegenheid onvergetelijk maakt. 

Hoeveel bedraagt de prijs voor een optreden ?

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals: tijdsduur van het optreden, de verplaatsing en gewenste goochelact.

Op basis van elke aanvraag stel ik het meest geschikte concept en entertainment voor om uw feest of event onvergetelijk en uniek te maken. 

Indien u het contactformulier invult, ontvangt u nog dezelfde dag via e-mail een offerte op maat.

Hoelang duurt een optreden ? 

De tijdsduur van een optreden varieert van 1 uur tot een hele dag en hangt af van de gekozen act en het aantal gasten.

Voor kleine groepen tot 20 personen kan 1 uur volstaan, maar hoe meer gasten, des te langer ik nodig heb om iedereen persoonlijk te kunnen betrekken. Aangezien ieder feest of evenement uniek is geef ik u graag persoonlijk advies omtrent de meest geschikte tijdsduur voor uw event.

Kan ik je als goochelaar inhuren voor een event in het buitenland ?

Ik treed zowel op in heel België als in het buitenland. Aangezien ik mijn goochelshows in 3 talen (Nederlands, Frans en Engels) kan vertonen, vormt taal geen barrière om mij te boeken voor buitenlandse events of feesten. Tevens treed ik naast België ook vaak op in Nederland.

Bij de prijs van het optreden komen nog extra kosten indien van toepassing (vlieg- of treinticket, bagagekost, overnachting...)

Is het mogelijk om mijn logo, slogan of product in een act te verwerken ?

John K. Magic is één van de weinige goochelaars in België en Nederland die gespecialiseerd is in Magie op Maat

Het is perfect mogelijk om een speciale act te ontwikkelen voor een beurs, receptie of bedrijfsevent om trucs te tonen met bv. een logo of product. Bent u er klaar voor om uw bedrijf of product op een magische en spectaculaire manier voor te stellen aan uw klanten ?