FAQ  - VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom een goochelaar inhuren op mijn feest/event ?

Het inzetten van een goochelaar op uw evenement is de sleutel tot een magische, unieke en onvergetelijke ervaring !

De juiste artiest kan zorgen voor verwondering, verbazing en interactie met het publiek waardoor iedereen actief kan deelnemen.

Goochelen heeft een grote entertainmentwaarde, zowel geschikt voor jong en oud en ideaal als ijsbreker op bv. een receptie.

Hoeveel bedraagt de prijs voor een optreden ?

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals: tijdsduur van het optreden, de verplaatsing en gewenste goochelact.

Op basis van elke aanvraag stel ik het meest geschikte concept en entertainment voor om uw feest of event zo onvergetelijk mogelijk te maken. Indien u het contactformulier invult, ontvangt u meestal nog dezelfde dag via e-mail een offerte op maat.

Ben je ook te boeken als kindergoochelaar op een verjaardagsfeestje ?

Dat is zeker mogelijk ! De Kids Magic Show en Kids Workshop zijn ideaal op elk soort kinder/verjaardagsfeestje.

Een interactieve en spannende show of workshop op maat van kinderen, die gegarandeerd succes heeft en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Hoelang duurt een optreden ? 

De tijdsduur van een optreden varieert van 1u tot een hele dag en hangt af van de gekozen act, uw wensen en het aantal gasten.

Voor kleine groepen tot 20 personen kan 1 uur volstaan, maar hoe meer gasten, hoe meer tijd er nodig is om iedereen te kunnen bereiken.

Aangezien ieder feest of evenement uniek is geef ik u graag persoonlijk advies omtrent de meest geschikte tijdsduur.

Welke trucs/effecten toon je tijdens een goochelshow ?

Goochelen is meer dan enkel een 'simpel trucje' tonen. Voor John is goochelen het geven van een unieke, magische en onvergetelijke ervaring !

Verwacht u aan trucs en illusies zoals een zwevende ring, gedachtelezen, fascinerende kaarttrucs, geld verdubbelen en onmogelijke verdwijningen. Originele, verbazingwekkende en spectaculaire trucs en illusies maken deel uit van het repertoire en zijn uiterst geschikt voor zowel jong en oud.

Kan ik je als goochelaar inhuren voor een event in het buitenland ?

Ik ben actief in zowel België, Nederland en Frankrijk. Aangezien mijn goochelshows kunnen worden gebracht in 3 talen (Nederlands, Frans & Eng),  is het zeker mogelijk om mij te boeken voor events in het buitenland.

Bij de prijs van het optreden komen nog extra kosten indien van toepassing (verplaatsings- en parkeerkosten, overnachting...).

Is het mogelijk om mijn logo, slogan of product in een act te verwerken ?

John K. Magic is één van de weinige goochelaars in België en Nederland die gespecialiseerd is in Magie op Maat

Het is perfect mogelijk om een speciale act te ontwikkelen voor een beurs, receptie of bedrijfsevent om trucs te tonen met bv. een logo of product. Bent u er klaar voor om uw bedrijf of product op een magische en spectaculaire manier voor te stellen ?