• Voor jong en oud
  • Meerdere talen
  • Overal inzetbaar
  • Goede prijs-kwaliteit
  • In heel BelgiĆ« & Nederland

Biografie

Ik ben John K. Magic en goochelen/entertainen is mijn passie !

Het begon allemaal na experimenteren met een simpele goocheldoos op jonge leeftijd, maar na verloop van tijd werden dit shows met professionele trucs en effecten.

In 2017 nam ik deel aan het Open Kampioenschap Close-up goochelen van Vlaanderen. Mijn eerste wedstrijddeelname werd hierbij bekroond met de 2e prijs

Met ondertussen al meer dan 150 optredens/jaar, in zowel binnen- als buitenland, weet ik telkens iedereen te verbazen met mijn goochelkunsten. Hopelijk bent u de volgende ? 

Naast betaalde optredens geef ik ook vrijwillig shows & workshops voor goede doelen zoals De Warmste Week, Kom op tegen Kanker en Marc Herremans To Walk Again

Mocht u zin hebben om uw feest of event op te vrolijken én onvergetelijk te maken, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

MAGIC IS MY WAY TO CONNECT

Missie & Visie 

Mijn ultieme doel is om mensen te laten genieten van magische en onvergetelijke momenten die écht indruk maken.

Goochelen, mentalisme en illusionisme zijn voor mij de perfecte manier om de ongelofelijke kracht van verwondering te illustreren.

Ik breng mijn boodschap over d.m.v. originele trucs met humor, verbazing en interactie waarbij het publiek steeds centraal staat.

De magie dichtbij de mensen brengen is mijn missie, omdat ik ervan overtuigd ben dat de wereld er nu meer dan ooit nood aan heeft.